Van Roozendaal & Partners Training & Coaching

Coaching

Coaching Persoonlijk

Ik leer je het heft in eigen handen te nemen. Dit resulteert bij de één in een andere vorm geven aan je relaties, bij de ander in steviger in je schoenen staan, je beter kunnen ontspannen, jezelf op waarde kunnen schatten, durven uitkomen voor je gevoelens en gedachten, je energieker voelen?

Bekijk details »

Coaching Professioneel

Door middel van oefeningen en opdrachten leer je ontdekken hoe jouw ideale werksituatie eruit ziet. Vervolgens gaan we kijken hoe datgene wat je anders wilt, te verwezenlijken valt. Dit resulteert bij de een in ander werk, bij de ander in een andere vorm geven aan de bestaande werksituatie. Bekijk details »
Als je hoofd en je hart de juiste richting opgaan, hoef je je niet druk te maken om je voeten Als je doet wat je altijd gedaan hebt, zul je krijgen wat je altijd gekregen hebt Stress: het gevoel dat je krijgt als je hart 'nee' zegt en je mond 'ja, heel graag' De geest is als een parachute, hij functioneert het best als hij open is De ware tijd komt pas tot leven, als de klokken zwijgen Je moet op vakantie gaan als je er geen tijd voor hebt De definitie van waanzin: hetzelfde blijven doen en andere dingen verwachten Als je de weg kwijt bent, kom je nog eens ergens Als je hoofd en je hart de juiste richting opgaan, hoef je je niet druk te maken om je voeten Men kan niemand iets leren, men kan alleen de ander helpen het binnen zichzelf te vinden Vrijheid is wat je doet met wat je is aangedaan Wanneer luisteren om te reageren overgaat in luisteren om te begrijpen, ontstaat er echt contact

Webontwikkeling: Vincent Kooijman