Van Roozendaal & Partners Training & Coaching

Partners

Amandus Boelens

Amandus Boelens

Amandus Boelens is coach en loopbaanadviseur vanuit zijn eigen bureau Amantis Loopbaanadvies Coaching Training in Utrecht. Hij is gecertificeerd loopbaanconsultant bij het CMI. Hij geeft veel individuele (loopbaan)coaching aan managers en professionals en begeleidt teams die in beweging willen komen en meer vanuit verbondenheid met elkaar willen werken. Amandus stimuleert mensen te werken en te leven vanuit de verbinding met hun eigen kracht en passie, kwaliteiten en talenten. Daaruit ontstaat vitaliteit, bezieling en nieuwe perspectieven voor de toekomst. Kenmerkend voor zijn manier van werken is de persoonlijke benadering waarin hij de klant uitdaagt op zoek te gaan naar zijn persoonlijke drijfveren, kwaliteiten, talenten én belemmerende overtuigingen, waarna de klant zelf kiest voor een nieuw toekomstperspectief én daadwerkelijk stappen zet. Amandus zet in zijn begeleiding meer en meer methodieken in die mensen aanspreekt in de gevoels- en intuïtieve kant, zoals biografisch werken, werken met imaginatie, werken met familie- en werkopstellingen, lichaamswerk en dramatechnieken. Het maakt, dat mensen snel bij de kern van de zaak komen en ervaren wat er te doen is.

http://www.amantis.nl

Koosje van Frankenhuysen

Koosje van Frankenhuysen

Koosje van frankenhuysen is sinds 1996 zelfstandig psychologe. Tijdens haar studie Arbeids- & Organisatiepsychologie volgde zij de trainersopleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien is trainen haar kernactiviteit naast individuele coaching en psychologisch advies. Voor verschillende bureaus en opdrachtgevers geeft zij een breed scala aan trainingen. De onderwerpen lopen uiteen van managementvaardigheden, loopbaanontwikkeling tot persoonlijke effectiviteit. Als coach heeft zij haar praktijk in het centrum van Amsterdam. In veel van haar werk als psychologe speelt de Rationeel Emotieve Theorie (RET) een belangrijke rol. Het verschaft mensen inzichten in zichzelf en hun valkuilen en geeft ook een effectieve zelfhulpmethode.

http://www.frankenhuysen.nl

Herbert Minderhoud

Herbert Minderhoud

Herbert Minderhoud is psycholoog en heeft zich gespecialiseerd in loopbaan- en bestemmingsvraagstukken. Hij werkt als freelancer voor De Baak als trainer en (loopbaan)coach. Daarnaast werkt hij zelfstandig als (loopbaan)coach, trainer, psycholoog en astroloog. Hij faciliteert mensen in hun zoektocht naar drijfveren, verlangens en idealen, ofwel naar hun passie. Uitgangspunt hierbij is, dat in de ziel van mensen alle antwoorden besloten liggen. In zijn werkwijze legt hij een verbinding van de westerse met de oosterse filosofie. Zijn manier van werken is zorgvuldig, sensitief, verbindend en creatief.

http://www.herbertminderhoud.nl

Marjan van Roozendaal

Marjan van Roozendaal

Marjan van Roozendaal is projectleider en coach in het onderwijs. Als projectleider werkt zij vooral in trajecten waar opleidingen en scholen elkaar versterken in het opleiden en professionaliseren van (aanstaande) leraren. Zij coacht leidinggevenden in het onderwijs. Voor beide gebieden verzorgt en ontwikkelt zij ook trainingen, opleidingen en workshops. Van oorsprong is ze neerlandica en heeft jarenlang als docent en manager in verschillende onderwijsinstellingen gewerkt. Bij alles wat ze doet heeft ze het volgende uitgangspunt voor ogen: Met aandacht naar resultaat.

http://www.marjanvanroozendaal.nl

Elly Voorend

Elly Voorend

Elly Voorend is eigenaar van Corael Opleidingen. Zij is al 25 jaar coach, begeleider, docent en trainer van persoonlijke- en groepsontwikkeling. In haar werk heeft zij een verfijnde deskundigheid ontwikkeld om mensen in contact te brengen met hun innerlijke drijfveren. Het fascineert en ontroert haar steeds weer om te zien hoe mensen kunnen veranderen als ze bij hun kern komen. Elly is internationaal gecertificeerd Enneagram trainer, opgeleid door Helen Palmer & David Daniƫls. Daarnaast is zij opgeleid in Transactionele Analyse, NLP, Systeemopstellingen, lichaamsgerichte therapie, Psychopathologie & Therapie en is zij gecertificeerd mediator. Op dit moment volgt zij de Ridhwan school (Almaas) bij Sandra Maitri in Engeland.

http://www.corael.nl
Als je doet wat je altijd gedaan hebt, zul je krijgen wat je altijd gekregen hebt De ware tijd komt pas tot leven, als de klokken zwijgen Als je de weg kwijt bent, kom je nog eens ergens Vrijheid is wat je doet met wat je is aangedaan Je moet op vakantie gaan als je er geen tijd voor hebt De geest is als een parachute, hij functioneert het best als hij open is Als je hoofd en je hart de juiste richting opgaan, hoef je je niet druk te maken om je voeten De definitie van waanzin: hetzelfde blijven doen en andere dingen verwachten Wanneer luisteren om te reageren overgaat in luisteren om te begrijpen, ontstaat er echt contact Men kan niemand iets leren, men kan alleen de ander helpen het binnen zichzelf te vinden Als je hoofd en je hart de juiste richting opgaan, hoef je je niet druk te maken om je voeten Stress: het gevoel dat je krijgt als je hart 'nee' zegt en je mond 'ja, heel graag'

Webontwikkeling: Vincent Kooijman