Van Roozendaal & Partners Training & Coaching

Trainingen

Teamcoaching

Voor teams die hun samenwerking willen optimaliseren. Teamcoaching ondersteunt teams in hun ontwikkelingsproces richting een succesvol(ler) team. Het doel is versterken van de onderlinge relaties, de samenwerking en de prestaties.

Bekijk details »

Intervisie

Samen met medewerkers binnen je organisatie aan de slag met vraagstukken en knelpunten? Intervisie is een inspirerende methodiek voor deskundigheidsbevordering, waarbij medewerkers een beroep doen op elkaar om mee te denken over persoon-en functiegebnden vraagstukken en knelpunten uit de eigen werksituatie.

Bekijk details »

Persoonlijke Kracht

Hoe kun je ervoor zorgen dat je accu op peil blijft? Maak een pas op de plaats om je balans te herijken! Het PK-programma gaat over werken en blijven werken vanuit je persoonlijke kracht. Over invloed hebben op eigen ontwikkeling en daardoor de mogelijkheid creëren om een maximale bijdrage te leveren aan de organisatie.

Bekijk details »

Perfectionist én in je Kracht

Je toewijding is je kracht, maar daarmee ook jouw valkuil. Als perfectionist in hart en nieren ben je op zoek naar meer balans. Het programma Perfectionist en in je Kracht is een stevige en inspirerende training die je aanzet tot zelfreflectie.

Bekijk details »
Je moet op vakantie gaan als je er geen tijd voor hebt Vrijheid is wat je doet met wat je is aangedaan De ware tijd komt pas tot leven, als de klokken zwijgen Men kan niemand iets leren, men kan alleen de ander helpen het binnen zichzelf te vinden Als je hoofd en je hart de juiste richting opgaan, hoef je je niet druk te maken om je voeten Stress: het gevoel dat je krijgt als je hart 'nee' zegt en je mond 'ja, heel graag' Als je de weg kwijt bent, kom je nog eens ergens Als je doet wat je altijd gedaan hebt, zul je krijgen wat je altijd gekregen hebt Als je hoofd en je hart de juiste richting opgaan, hoef je je niet druk te maken om je voeten De geest is als een parachute, hij functioneert het best als hij open is Wanneer luisteren om te reageren overgaat in luisteren om te begrijpen, ontstaat er echt contact De definitie van waanzin: hetzelfde blijven doen en andere dingen verwachten

Webontwikkeling: Vincent Kooijman